EFFEKTIV REPARATION AF STENSLAG

Stenslag skal repareres straks

Få foretaget din reparation af stenslag hos Als Autoglas i Sønderborg. Stenslag bør altid ordnes inden for 48 timer for at undgå, at de udvikler sig til revner. Har du først fået en revne i forruden, er du nødt til at få foretaget frontrude skift, hvilket tager tid og koster mere end bare at få foretaget stenslag reparation.

Stenslag kan være farlige

Derudover kan stenslag også gøre din bil farlig at køre i, hvis det sidder i synsfeltet. Det er også ulovligt at køre i en bil, hvis forruden ikke er perfekt i førerens synsfelt. Revner i synsfeltet vil desuden også medføre, din bil dumper til næste syn. Sørg derfor altid for at få lavet en reparation af din forrude, når der har fejl. Vi hjælper gerne.

Stenslag reparation – uden en ny forrude

Stenslag kan repareres ved at presse en glasklar lim i det “sår”, som stenen har efterladt. Her er det naturligvis vigtigt, at såret ikke er fyldt med snavs, hvis man skal opnå et resultat, hvor skaden ikke kan ses. Limen hærdes ved hjælp af ultraviolet lys – og så er du klar til at køre igen.

 

stenslag reparation

 

Beskyt forruden inden reparation af stenslag

Du bør beskytte stenslag mod skidt og snavs med et specielt plaster, indtil du kan få ruden repareret. Ved straks efter skaden at klæbe et beskyttelsesmærkat på, opnås et langt bedre resultat af reparation stenslag.

Vi udleverer gratis mærkater til beskyttelse af stenslag, bare kig ind på vores autoglasværksted i Sønderborg.

Skal ruden repareres eller skiftes?

Det kan være du er i tvivl om det er for sent at få repareret din skade i ruden. Her er nogle nyttige tommelfingerregler:

  • Hvis din forrude allerede er begyndt at revne og skaden er større end en to-krone, så skal ruden skiftes fremfor repareres.
  • Hvis skaden er for tæt på rudens kant, kan det også være en svær kombination at reparere.
  • Hvis din skade derimod er mindre end en to-krone, kan den som udgangspunkt godt repareres.

Er du i tvivl om din rude skal repareres eller udskiftes, så er du altid velkommen til at besøge vores værksted.

Når skaden er sket

Hvis stenslaget lige er sket, er det vigtigt hurtigst muligt at dække med et beskyttelsesmærkat eller alternativt et stykke klar tape, så skaden holdes ren. Derudover gør du klogt i at undgå for høj opvarmning eller nedkøling af forruden. Vigtigst af alt skal du booke en tid med det samme, så vi kan reparere ruden, inden det er for sent. Hvis du får repareret ruden inden for de første 48 timer, er der stor chance for at vi kan reparere ruden, så skaden bliver usynlig.

Hvis din forrude ikke er intakt, kan det også gå på kompromis med sikkerheden for bilens passagerer. Både forruden og bilens airbags samarbejder om din sikkerhed ved et eventuelt uheld, og derfor er det vigtigt at få repareret skader med det samme. Lad os stå for reparation af stenslag i Sønderborg.

Book tid til stenslag reparation hos Als Autoglas i dag.

Ring til os

 

Vi klarer papirarbejdet

Vores eksperter kan hjælpe med reparation af alle bilmærker, modeller og årgange. Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber, så du får en nem og hurtig proces, når du anvender vores værksted. Vi sørger for at dokumentere de pågældende skader med billeder, så du ikke behøver at foretage dig noget. Hvis du ønsker det, vil betalingen automatisk forgå igennem din forsikring og du opkræves kun for en eventuel selvrisiko. Det er altså nemt og hurtigt at få repareret en forrude hos os.

Skriv til os

20 28 08 88