RUDESKIFT I SØNDERBORG

Vi foretager effektive rudeskift på vores værksted i Sønderborg. Du møder altid en fagmand, når du vælger Als Autoglas, der har mere end 25 års erfaring i skift af frontruder og bilrude skift. Det betyder, at hvad enten du skal have foretaget en reparation af dine bilruder eller en decideret udskiftning af bilrude, så bliver resultatet altid optimalt. Få en tid på vores værksted – ring, eller udfyld nedenstående formular.

Altid godkendte bilruder

Det er en selvfølge, at der ved udskiftning af bilruder på vores værksted i Sønderborg kun anvendes godkendte produkter, der opfylder de strengeste branchekrav. Det betyder i praksis, at du altid er garanteret en bilrude, der er godkendt til lige præcis din bil.

Rudeskift på alle bilmærker

Vi har de mest anvendte typer af bilruder på lager, og vi har derudover hurtig levering på alle andre typer. Det vil sige, at du hurtigt kan være kørende igen, når du skal have foretaget et rudeskift på vores værksted i Sønderborg. Om du kører Saab, Fiat eller Mercedes og skal have skiftet sideruder eller frontruder, har vi lynhurtig ekspeditionstid og dybdegående erfaring med bilrude skift på netop dit bilmærke.

Lad os stå for din udskiftning af bilrude i Sønderborg. Kontakt os på telefon: +45 20 28 08 88 eller på mail: alsautoglas@mail.dk, så vender vi dine muligheder for bilrude skift.

 

rudeskift af bilrude

 

Sans for detaljen

Alt hvad der vedrører bilruder – både side-, bag- og frontruder i Sønderborg er vores domæne. Vi er ærekære og meget detaljeorienterede, da det endelige resultat skal holde de næste mange år. At ruden passer perfekt til din bil, sikrer dig mod en lang række problemer, der ellers kan opstå i forbindelse med udskiftning af bilrude. Det drejer sig bl.a. om:

  • Revner
  • Vindstøj
  • Utætheder
  • Skævhed
  • Adhæsionsproblemer

“Godt nok” findes ikke i vores ordbog, og du får derfor altid et kvalitetsresultat, når du får foretaget en reparation af bilrude eller udskiftning af din bilrude hos os.

Kontakt os og book en tid.

Kontakt os

 

Få rudeskift med det samme

Når først der er en skade i din bilrude, som er for stor til blot at blive repareret, er det vigtigt at få udskiftning af bilrude hurtigst muligt. Især forruden kræver et perfekt udsyn i førerens synsfelt for at undgå brud på sikkerheden og ulovlig kørsel. Derudover er bilruderne en del af selve bilens konstruktion og det er derfor vigtigt med fejlfrie ruder for optimal sikkerhed ved eventuelle uheld. Vi sørger for at montere en godkendt bilrude til lige præcis din bil.

Er din bil udstyret med sensorer, kameraer eller andet i forruden, så skal du ikke bekymre dig. Vi har både udstyr og ekspertise til at udskifte ruder på alle biler, mærker, modeller og årgange. Vi sørger for den rette kalibrering, så dine ruder fungerer perfekt.

 

 

Lån en bil, mens du venter

For at du opnår det perfekte resultat, så vil udskiftning bilrude altid foregå på vores værksted. Hvis du ikke kan undvære din bil, mens du venter på din udskiftning eller reparation af bilrude, både, side-, bag- og forruder, så har du mulighed for at bruge vores lånebil. Orienter os, når du bestiller tid til dit rudeskift, så sørger vi for, at lånebilen er ledig.

Vi står for papirarbejdet

Er du bange for prisen på din udskiftning bilrude? Vi samarbejder med alle forsikringsselskaber i Danmark. Det betyder at vi klarer alt papirarbejdet med din forsikring, så du ikke skal foretage dig noget. Vi sørger for billeder af skaden og at betaling foregår igennem forsikringen, så du kun skal tænke på en eventuel selvrisiko. Det gør det nemt at få foretaget en udskiftning eller reparation bilrude hos os. Med lynhurtig ekspeditionstid sørger vi for at din bil fungerer optimalt igen, så du kan komme sikkert ud på vejene i Sønderborg.

Læs mere her

Herunder kan du se arbejdsgangen ved forrude skift.

Skriv til os

20 28 08 88